صورة الطبق:
المقادير:
_ كميه من الفول تكفى 5 افراد-
_ 4 فصوص ثوم-
_ 1 فلفل اخضر صغيره-
_ بهارات(ملح-فلفل اسود-شطه-كمون)-
_ حبه طماطم او صلصه طماطم1 م ص-
_بصله صغيره-
_نصف ليمونه.
الطريقة:
-اذاكانت حبات الفول كبيره تقومين بهرسها بالشوكه
-قومى بوضع الثوم مع كميه من خليط البهارات وقليل من الفلفل الاخضر(قطعه صغيره) فى الهون او مدقه الثوم حتى يهرس جيدا
-قطعى البصل قطع صغيره بالسكين وضعى فوقه كميه قليله من الفلفل الاسودوافركيه به ثم قطعى الطماطم فوقهوبعض نقاط اليمون
-ثم ضعى فى المقلاه كميه كافيه من الزيت وانتظرى حتى يسخن ثم ضعى به الثوم وبعد قليل ضعى الطماطم والبصل واتركى الطماطم حتى تزبل وقلبى جيدا ثم ضعى فوقهم الفول وقلبيه فى الخلطه جيدا واضيفى بعض الكمون والملح اذا احتاج ذلك وقدميه ساخن وبالهنا والشفا